برای انجام ژلیش ناخن باید از دستگاه LED یا UV جهت انجام ژلیش ناخن استفاده کرد. ژلیش ناخن ربطی به کاشت ناخن ندارد و قیمت آن در سطح شهر متغیر است، اما باید از کیفیت و مرغوبیت مواد مصرفی در مراکز معتبر که مجوز صنفی دارند، اطمینان پیدا کنید. در این نوشتار، شما را با اطلاعاتی درباره ژلیش ناخن، فرق آن با لاک کلاسیک، روش های انجام (معایب و فواید هر یک) و نکاتی مهم برای انجام ژلیش آشنا میکنیم. اگر شما هم تجربهای در این زمینه دارید، نظرات و دیدگاههای خود را در بخش کامنت مطرح کنید.
ژلیش ناخن چیست؟
پس از اکستنش و لیفت مژه و کاشت ناخن، یکی از تکنیکهای جذاب و دوستداشتنی در طراحی استایل بانوان خوش تیپ، ژلیش ناخن است. ژلیش ناخن، همان لاک کلاسیک است که با اکریلیکِ ژلمانند مخلوط شده، لاک موقت محسوب میشود و گاهی دوام و کارایی بیشتری از لاک دائمی دارد. اسم محصول لاک ژل GEL POLISH است که نام برند محصول بوده و عموم آن را ژلیش میخوانند. لاک ژلها معمولا در سه مرحله روی ناخن انجام میشوند: ژل بیس، ژل رنگی و تاپ ژل. لاک ژل برای ناخنهای طبیعی استفاده میشود، اما گاهی روی ناخنهای کاشت هم قابل استفاده خواهد بود.
همانطور که گفتیم لاک ژلیش ناخن، ژل رقیقشده است که مثل لاک کلاسیک، در بطری کوچک نگهداری میشود. با فرچه کوچکی که در لاک کلاسیک استفاده میکردی، میتوانید از این محصول روی ناخن بکشید. ژلیش ناخن با جریان هوا خشک نمیشود و به دستگاه نیاز دارد.
ژلیش ناخن یا لاک موقت که نباید با کاشت ناخن اشتباه شود، دارای مراحلی است که باید گامبهگام توسط یک آرایشگر ماهر با مواد یکبار مصرف باکیفیت انجام شود. لاکهای معمولی که در بازار وجود دارند، آسیب زیادی به پوست و سطح ناخن میرسانند و منافذ را مسدود میکنند که این امر، بهداشت پوست و ناخن بانوان را در بلندمدت تهدید میکند. در آرایشگاهها، معمولا از بانوان پیش از فرایند مانیکور سؤال میشود که از لاک معمولی استفاده شود یا ژلیش ناخن. اگر شما ژلیش ناخن را انتخاب کنید، انتخاب هوشمندانهای کردهاید که مزایا و معایب آن را ادامه توضیح میدهیم.
فرق ژلیش ناخن با کاشت ناخن
گاهی بانوان جوان، کاشت ناخن را با ژلیش ناخن اشتباه میگیرند. ژلیش ناخن با کاشت ناخن فرق دارد. در کاشت ناخن، موادی از جنس پلاستیک یا پودرهای فشردهشده روی ناخن شما قرار میگیرد و سبب بلندتر و ضخیمتر شدن ناخن میشود که معمولا طرح و رنگهای گوناگونی دارند تا این ترکیب مصنوعی، سبب ظاهر خوب ناخن شود.
درحالیکه در فرایند مانیکور ناخن با ژل (ژلیش ناخن)، از مواد ژلمانندی روی ناخنهای طبیعی شما استفاده میشود و هدف از آن، بلندتر نشاندادن ناخن نیست. در ژلیش ناخن، بر خلاف کاشت ناخن، باید از نور لامپهای ال ای دی یا اشعه ماوراءبنفش برای خشک شدن ژلیش استفاده کرد که این فرایند در کاشت ناخن، کاربردی ندارد.
مراحل ژلیش ناخن
دست را بهمدت ۲۰ تا ۶۰ ثانیه داخل دستگاه ژلیش ناخن (در عکس بالا زیر لامپ LEF) قرار دهید تا ژلیش خشک شود. کیفیت لاک ژلیش و برند لامپ LED در مدت زمان خشکشدن مؤثر است. لاک ژلیش بر اساس حرارت و واکنشهای ایجادشده، از مایع به جامد تبدیل میشود. فرایند خشک شدن نباید خیلی کوتاه باشد. اگر حس میکنید به زمان بیشتری نیاز دارید، حتما این زمان را به خشکشدن اختصاص دهید.
هر لایه که ژلیش میشود، باید ناخن را زیر دستگاه بگذارید. این فرایند را حتما تا خشک شدن تمام سطح ناخن ژلیششده ادامه بدهید. پوشش آخر لاک ناخن برای درخشش بیشتر ناخن است، اما توجه کنید که پس از زدن تاپکوت هم باید ناخن شما زیر دستگاه خشک شود. این کار برای محکمکاری و حفاظت بهتر و بیشتر از لاک اصلی بهعنوان پوشش نهایی روی ناخن کاربرد دارد که بهصورت مات یا براق است و بهسلیقه بانوان بستگی دارد.